top of page
Anu Iisakkila

TARINANI

Ilo tutustua, kiitos kun tulit sivuilleni! Olen tasapainoisen & kukoistavan työelämän sekä henkilökohtaisen kasvun  valmentaja. Taustani on yritysviestinnässä ja mediassa. Uskon itsetuntemuksen vahvistumisen kautta tapahtuvaan myönteiseen muutokseen, jota elän todeksi myös itse joka päivä. Sivutuotteina tulevat myös parempi palautuminen, vahvempi resilienssi sekä omannäköinen ja onnellinen elämä. 

 

Missioni on olla vahvistamassa hyvinvoivaa tasapainoa niin meissä yksilöissä kuin työyhteisöissä.

Asiakkaitani ovat niin organisaatiot kuin yksityishenkilöt, jotka haluavat luoda myönteistä muutosta.

Haluan olla vahvasti mukana luomassa inhimillistä, kestävää ja kukoistavaa työelämää. Tätä tarkoitusta palvelee myös yhdessä kollegani Johanna Hautasaaren kanssa luotsaamamme Bisneksen pehmeä puoli -podcast.   

Olen aina ollut kiinnostunut ymmärtämään ihmistä, ihmisyyttä ja elämää. Mielenrauha, valoisa ja luottavainen olo olivat pitkään minulle kaukainen, suorastaan absurdi haave. Elämässäni on ollut useampia, haastavia käännekohtia. Niistä jokainen on kuljettanut minua lähemmäksi sitä, kuka minä todella olen. Yksi niistä tapahtui noin viisitoista vuotta sitten, kun olin kadottanut itseni uraputkessa sekä arvoristiriidoissa. Samaan aikaan tulin ensi kertaa äidiksi. Elämä kutsui minua jatkuvana paineen tunteena, ahdistuksena ja voimakkaalla kehollisilla oireilulla ottamaan uuden suunnan.  Lopulta minulla ei ollut muuta mahdollisuutta, kuin pysähtyä itseni äärelle. Onneksi rinnallani oli silloin viisaita ihmisiä tukemassa. Aloin pohtia, että täytyy olla olemassa työkaluja ja tekniikoita, joilla voimme lisätä levollisuutta, tasapainoa ja kirkkautta, vaikka  ulkopuolellamme tuivertaisi. Ajattelin, että täytyy olla olemassa toinenkin tie. 

Lähdin entisen toimittajan uteliaisuudella tutkimaan asiaa ja tie vei minut mukanaan. Löysin työkaluja itsetuntemuksen, tasapainon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Ne toivat elämääni niin paljon hyvää, että minussa syttyi toive saada jakaa samaa hyvää myös eteenpäin. Sama halu palvella ohjaa minua tänäkin päivänä ja sen myötä päädyin myös yrittäjäksi vuonna 2013.

 

Olen matkallani oppinut, että nämä ovat TAITOJA, joita me jokainen voimme ja saamme kehittää. Jos se on ollut mahdollista kaltaiselleni himostressaajalle, niin se on sitä myös Sinulle! Haluan sydämestäni auttaa asiakkaitani, niin yksityishenkilöitä kuin työyhteisöjäkin, raivaamaan esteet sisäisen ja ulkoisen menestyksen tieltä. Loistamaan koko potentiaalissaan!


Viime vuosina olen työskennellyt palautumisen ja resilienssin parissa  muun muassa Tampereen yliopiston tutkimushankkeessa. Olen kolmen lapsen yrittäjä-äiti, joka rakastaa myös kirjoittaa hyvinvoinnin teemoista. Esikoiskirjani Menolippu mielenrauhaan - Kuusi avainta henkiseen hyvinvointiin ilmestyi elokuussa 2021. 
 

DRAMMA on malli ihmisen kuudesta psykologisesta ydintarpeesta, joiden täyttyessä elämme hyvinvoivaa, terveyttä edistävää ja palauttavaa elämää. Tarpeet ovat: irrottautuminen, rentoutuminen, omaehtoisuus, taidonhallinta, merkityksellisyys ja yhteenkuuluvuus. (Lue lisää DRAMMAsta Menoloppu Mielenrauhaan -kirjasta)

Yksi lempiteemoistani on resilienssi, jota voidaan myös mitata ja kehittää. Henkilökohtainen resilienssiprofiili auttaa sinua ymmärtämään oman resilienssisi vahvuuksia ja kehityskohteita. Resilienssimittaus on auttanut myös itseäni vahvistamaan resilienssimuskeleitani ja vahvistanut voimavaroja haastavien elämänvaiheiden keskellä. 

 

Yksi työkaluni on skeematerapia. Tunnelukkotyöskentely on yksi vaikuttavimmista tällä hetkellä tietämistäni työskentelytavoista, jonka avulla pystymme luomaan todellista muutosta elämään. Tunnelukot eli skeemat ovat aikaisemmin omaksuttuja haitallisia kokemisen tapoja, joita meillä jokaisella on. Ne näkyvät niissä toistuvissa ikävissä tilanteissa, joihin ajaudumme. Skeemat vaikuttavat meihin yhtä lailla parisuhteessa kuin työyhteisöjen ihmissuhteissa.

 

Joogan ja mindfulnessin kautta olen oppinut tietoisen läsnäolon työkaluja sekä kasvattanut kallisarvoista ymmärrystä hermostomme toiminnasta ja siitä, miten sitä voimme vahvistaa.  Oma, säännöllinen harjoitus on kaiken tekemiseni peruskivessä. 


Olen opiskellut mm. Resilienssivalmentajaksi (Resilience Alliance 2023), Ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi (Valmentamo 2014-2015), Mindfulness Työssä -ohjaajaksi (Inspiral Coaching 2016-2017) ja joogaopettajaksi (Shanti 2019) sekä käynyt tunnelukkoterapian koulutusohjelman (2022). Näiden lisäksi olen kolunnut lukuisia muita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä mentaalivalmennuksen opintoja ja koulutan itseäni jatkuvasti. Olen aikaisemmalta koulutukseltani viestinnän ja markkinoinnin tradenomi. Mitä enemmän opiskelen, sitä enemmän käsitän, miten vähän ymmärrämme - ja se tuo uteliaisuutta, armeliaisuutta, nöyryyttä ja kipinää tekemiseen. 

 

Aikaisempia työnantajiani ovat muun muassa Alma Media, Luja yhtiöt sekä Intrum. Oppiminen jatkuu myös ruohonjuuritasolla joka päivä, kun saan tasapainoilla arjessani kolmen lapsen äitinä ja yrittäjänä. 

Vaikka tieto on tärkeää, se ei yksinään ole ratkaisevaa. Englannin kielessä on hyvä termi oppimiselle: learn by heart. Kun tieto on muuttunut keholliseksi kokemukseksi ja laskeutunut myös sydämeen, olemme sen omaksuneet.  Tällöin muuttuu myös se miten ajattelemme, toimimme ja tunnemme. Tätä  kokonaisvaltaisuuden ajatusta tukee paitsi omat valintani myös valmennustyöni. 

Varaa aika maksuttomaan 20 minuutin kartoitukseen! Puhelussa selkeytämme tilanteesi ja saamme selville, olenko tässä hetkessä oikea valmentaja Sinulle.

Uskon yhteistyön voimaan ja teen paljon yhteistyötä eri tahojen kanssa. Verkostoidun mielelläni myös uusien tuttavuuksien kanssa. Nähdään somessa tai livenä!


Soita & viestitä matalalla kynnyksellä 045 12768 15, anuiisakkila@gmail.com

Lämmöllä, Anu

ANU MEDIASSA

IMG_4229.PNG
IMG_4230_edited.jpg
IMG_4234_edited_edited.jpg
image0 (6).jpeg
IMG_4232_edited.jpg

HANNA VILON HAASTATTELU PALAUTUMISESTA EEVASSA

ME NAISTEN HAASTIS MIELENRAUHASTA JA DRAMMA-MALLISTA

OP KURSIN KANSSA RADIO SUOMEN AAMUSSA JUTTELEMASSA MIELENRAUHASTA

IMG_4235_edited_edited.jpg
IMG_4233 (1).PNG
IMG_4228_edited.jpg
IMG_4227_edited.jpg

RUOHONJUUREN ASIAKASLEHTI

TRENDISSÄ SINI SAARITSAN JUTTU TYÖAJASTA, ETÄTYÖSTÄ JA PALAUTUMISESTA

SIRPA PÄÄKKÖSEN HAASTATTELU VOI HYVIN-LEHDESSÄ

HARJOITUS VOI HYVIN -LEHDESSÄ

White Structure

OTA YHTEYTTÄ!

Helsinki

+358 45 127 68 15

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page