top of page

"Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta cochauksesta ja yllätyin todella sen tehokkuudesta! Kokemus oli upea, positiivinen, voimaannuttava, uusia näkökulmia herättävä." 

"Jokainen valmennuskerta oli oma matkansa. Käytetyt metodit ja työkalut olivat konkreettisia ja toimivia. Sain uusia näkökulmia, rohkeutta ja itsevarmuutta. Pystyin ottamaan coachauksen hyödyt välittömästi käyttööni arjessa ja elämänlaatuni parantui jokaisen session jälkeen."


"Ohjaajana lämmin, helposti lähestyttävä, intuitiivinen ja ammattitaitoinen. Osaa  jotenkin ihmeellisesti luotsata oikean aiheen äärelle."

DSC_9761.jpg

VALMENTAJA LÄHELLÄSI

TUNNELUKKOVALMENNUS

Tunnelukkovalmennuksen ytimessä on hyväksynnän ja rakkauden tila. Tietoinen ja rakkaudellinen tunnelukkotyöskentely on yksi vaikuttavimmista työskentelytavoista, jonka avulla pystymme luomaan todellista muutosta elämään. Metodini on työskennellä asiakkaan kanssa kaikilla inhimillisillä tasoilla huomioden niin kehon, mielen, energian kuin henkisen puolen. 

Viiden kerran tapaamisten sarjassa kartoitamme selvitymismallejasi ja annamme niille mahdollisuuden vapautua. Aikaa on varattu puolitoista tuntia jokaiseen kertaan. Se miten prosessi kunkin asiakkaan kanssa etenee viiden kerran aikana, riippuu monesta tekijästä. Teemme harjoituksia, joiden lähtökohtana on rentoutunut, läsnäoleva, turvallinen tila. Tästä tilasta käsin muutosta ei tarvitse puskea, se tapahtuu itsestään. Usein se tarkoittaa sitä, että luomme lisää tilaa, hyvinvointia, läsnäoloa, terveitä ihmissuhteita, mielenrauhaa ja kepeyttä elämään.


Saatavilla on tällä hetkellä 5 x 1,5 h valmennussarja. Tämän jälkeen tiedät työskentelytavan ja sen vaikutukset ja voit rauhassa harkita jatkotoiveesi.

Kohtaamme etäyhteyden välityksellä. Valmennuksen saat hankittua itsellesi verkkokaupasta. Kun olet asioinut verkkokaupassa, laita minulle meiliä niin päästään sopimaan ajankohdat.

Olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Varaa aika maksuttomaan 20 minuutin kartoitukseen, jossa kirkastamme tilanteesi ja kartoitamme olenko oikea valmentaja sinulle. 

HENKILÖKOHTAINEN RESILIENSSIPROFIILI + COACHING 2H

Tämä valmennus antaa sinulle hyvät eväät vahvempaan resilienssiin koko loppuelämäksi. Elämämme on jatkuvaa muutosta. Miten navigoimme tyynen ja myrskyn, karikoiden sekä myötätuulen välillä? Tämä valmennus sopii erinomaisesti yrittäjille sekä kaikille, jotka haluavat vahvistaa resilienssiään. Resilienssiä voi ja ehdottomasti myös kannattaa mitata sekä kehittää. Olen itsekin hyötynyt paljon resilienssimittauksen tarjomasta datasta. Käytössäni on Resiliense Alliancen resilienssiprofiilityökalu, jonka avulla voimme mitata tämän hetkisen resilienssin tilan ja lähteä kehittämään sitä. Profiilisi vastauksia verrataan yli 100 000 vastaajan normitettuun tietokantaan. Saat oleellista tietoa resileinssimuskeleidesi tilasta ja siitä, miten voimme niitä vahvistaa.

Haluatko:

- Vahvistaa toimintakykyäsi ja ajattelusi kirkkautta muutosten keskellä? 

- Lisätä joustavuutta ja ponnahduskykyä elämän muutoskohdissa?

- Vahvistaa tasapainoista toimintakykyäsi?  

- Lisätä kykyäsi nousta vastoinkäymisistä entistä vahvempana? 

Hinta: Henkilökohtainen resilienssiprofiili + henkilökohtainen coaching 2 h sisältäen kehityssuunnitelman 580 e (SIS. alv 24 %)

Valmennus saatavilla verkkokaupasta!

Suositut reslienssiprofiilit ja valmennukset saatavana myös tiimeille ja työyhteisöille - katso lisätiedot!

HENKILÖKOHTAINEN COACHING

Valmentajana huolehdin turvallisesta ja kohottavasta tilasta, johon sinun on hyvä astua juuri sellaisena kuin kulloinkin olet. Valmennus vahvistaa oman sisäisen viisautesi ääntä. Olen valmentajana lämmin ja kannustava, samaan aikaan myös vahva ja aktivoiva. Kysyn kysymykset, joita et itse tule kysyneeksi ja seison rinnallasi kaikissa hetkissä.  Sitoudun näkemään koko potentiaalisi ja autan sinut rakkaudella sitä kohti. Valmennus on toimiva metodi melkeinpä mihin tahansa tilanteeseen, jossa haluamme kehittyä, kasvaa ja menestyä.

Valmennus edellyttää, että sinulla on motivaatio sekä voimavaroja työskennellä itsesi eteen. Varaa aika maksuttomaan 20 minuutin kartoituspuheluun, jossa selkeytämme tilanteesi ja kartoitamme, olenko oikea valmentaja sinulle!

Hinta:

3 x 90: 544 e

"Parasta ovat harjoitukset ja omat oivallukset. Olet huippu valmentaja Anu!"

"Olen iloinen ja kiitollinen, että ensimmäinen valmentaja natsasi. Sinusta huokuu, että olet sydämelläsi mukana ja haluat auttaa."
 

KASVUVALMENNUS YRITTÄJÄLLE

DSC_8300.jpg

Valmennus on SUPER työkalu yrittäjälle. Kasvuvalmennus tukee henkilökohtaista kasvua sekä liiketoimintasi kasvua. Se auttaa sytyttämään sisäisen roihusi ja puhaltaa myötätuulta siipiesi alle.

Olen toiminut yli kymmenen vuotta yrittäjänä ja yksi isoin oivallukseni on ollut, että yrittäjyys on henkisen kasvun ja itsetuntemuksen kasvumatka, joka heijastuu suoraan liiketoimintaan. Hyödymme valtavasti toisen ihmisen tarjoamasta peilauspinnasta sekä tietoisesta työskentelystä "pullonkaulakohtien" kanssa. Valmennuksen tuella pääsemme nopeammin läpi "pullonkaulakohdista" ja aktivoimme elämäämme menestystekijöitä ja voimavaroja. 

Valmennuksen avulla: 

 • Tunnistamme ja puhdistamme rajoittavat uskomukset

 • Linjaamme tekemisesi harmoniaan ydinolemuksesi ja arvojesi kanssa

 • Kirkastamme tavoitteesi

 • Selkeyttämme strategiasi

 • Vahvistamme ja fokusoimme energiasi

 • Nostamme esiin ytimesi ja vahvuutesi

 • Raivaamme esteet ja epävarmuudet tieltäsi

 • Kutsumme esiin uusia näkökulmia ja ratkaisuja

 • Pidämme sinut hyvässä tekemisen sykkeessä

 • Vahvistamme hyvinvointiasi

 • Huolehdimme palautumisestasi

 • Voimistamme itseluottamustasi

 

Valmennuksissa yhdistän mm. seuraavaa osaamista: coaching, skeematerapia (tunnelukkoterapia), drammatarpeet, mindfulness & jooga, brändin rakentaminen, markkinointi, viestintä.  Aikaisempi työurani oli viestinnän, brändien, median ja markkinoinnin maailmassa. Tämä auttaa minua tukemaan sinua viestisi kirkastamisessa sekä säkenöivällä tavalla näkyväksi tulemisessa.  

Valmennusteni lähtökohta on turvallinen ja kannatteleva tila. Valmentajana olen monipuolinen, kannustava, tarkkanäköinen ja intuitiivinen. Kohtaan sinut aina kokonaisvaltaisesti huomioimalla niin mentaali- kuin tunnepuolen, kehollisuuden sekä henkisen puolen. Vain kohtaamalla kokonaisvaltaisesti, saamme aikaan aitoa kasvua ja kestäviä tuloksia. Olet sydämellisesti tervetullut valmennukseen juuri sellaisena kuin olet! 

Valmennus on tehokkainta sarjana. Valmennusta saa tällä hetkellä 3 x 90 minuutin vaikuttavana sarjana hintaan 680 e (SIS alv 24 %).  Yrittäjänä voit luonnollisesti vähentää veloituksen kirjanpidossasi. Valmennus saatavilla verkkokaupasta! Kohtaamme  Zoom tai Teams-yhteyden välityksellä. Voit myös ottaa yhteyttä ja sovitaan 20 minuutin maksuton kartoituspuhelu, jossa selkeytämme tilanteesi ja kartoitamme olenko oikea valmentaja sinulle!   


 

"Valmennus avasi työuralleni uudet ovet ja kantoi läpi haastavien tilanteiden".


"Kun sain kohdattua pitkään käyttäytymistäni ohjanneen pelkoni, myyntini lähti nousuun."
 

Lähivalmentaja -
palvelu työyhteisöille

Palautumiseen erikoistunut ratkaisukeskeinen in house -coach

Henkilökohtainen ammattivalmentaja henkilöstönne käyttöön tarjoaa matalan kynnyksen keskusteluavun kuormittaviin hetkiin. Palvelu auttaa keventämään myös esihenkilöiden kuormaa ja on askel ennen työterveyshuoltoa. Tuttuun ja luotettavaan ammattitaitoiseen valmentajan on helppo ottaa etäyhteys ja saada pikaista tukea kaikkiin elämän teemoihin.

andrea-zignin-Us8dszDXx28-unsplash.jpg
bobby-burch-7ghPaPLdmTY-unsplash.jpg

OLISIKO NYT OIKEA HETKI KOKEILLA VALMENNUKSEN VOIMAA?

bottom of page