top of page

Bisneksen pehmeä puoli -podi &  puheenvuorot sekä valmennukset

Johanna Hautasaaren ja Anu Iisakkilan luotsaama ajatuksia herättävä ja viihdyttävä podcast kestävän ja kukoistavan (työ)elämän ystäville. Pehmeä + kova = menestystä joka tasolla!

Kestävään ja kukoistavaan menestykseen tarvitsemme pehmeää ja kovaa yhdessä. Podcastissa tuomme valokeilaan nimenoman ns. pehmeän puolen, koska se on vielä suureksi osaksi tutkimaton. Jaksoissamme tulee upeiden vieraidemme suulla kuuluvaksi se inspiroiva fakta, että  tämä inhimillinen tutkimusmatka avaa myös ovet aivan uudelle potentiaaliin tasolle! Tervetuloa matkaan! 

Green and Brown Minimalist Motivational Quote Poster (1).png
69acd15b-c636-41c5-948c-d3cdda9f9a63.JPG

Kauppalehti arvioi 10 suosittua työelämäpodcastia antaen BPP:lle huippuarvostelut

"Kuulijan on helppo myötäelää ja jännityksellä odottaa miten syvälle tässä jakossa sukelletaankaan. Hyväntuulinen ote säilyy läpi keskustelun ja tuntuu aidolta. Kiinnostavia teemoja riittää niin esiehenkilöille kuin alaisille.

Juontajat ovat super energisiä ja innokkaita, mutta eivät kavahda vaikeitakaan kysymyksiä ja antavat vieraidensa vastata niihin rauhassa."

Myös Duunitori nosti BPP:n kiinnostavimpien podcastien vinkkilistaansa!

  

Green and Brown Minimalist Motivational Quote Poster (1).png

Kiitos rakkaat yhteistyökumppanimme!

Familon, Abloy, Luonkos,
Break Sokos Hotel Koli, 
Valontara, Souru X Werk!

Kiitos yhteistyöstä Bauer Media

Kaikki jaksot PodPlayssa

Seuraa: BPP Instagramissa

Seuraa: BPP LinkedInissä

Green and Brown Minimalist Motivational Quote Poster (1).png

Kiitos upeille vieraillemme!

BPP-studiossa vierailevat maamme eturivin asiantuntijat, sielukkaimmat ajattelijat ja inspiroivimmat vaikuttajat. Lämmin kiitos vieraillemme!   

Camilla Tuominen, Mari Valonmeri, Nanna Bhose, Harri Henttinen, Perttu Pölönen, Noora Hautakangas, Tiina Veijonen, Tommy Hellsten, Katja Presnal, Asta Raami, Maria Wahlroos, Asko Kallonen, Saimi Hoyer,  Jari Hakanen, Ira Lange, Anne Karilahti, Saku Tuominen, Anne Nahkala, Jenni Spännäri, Kaisa Peltola, Carla Ahonius, Jari Sarasvuo, Sanna Stellan, Tony Dunderfelt, Marja Hintikka, Hanna Brotherus, Harri Gustafsberg, Laura Mäntynen, Ilona Rauhala, Timo Mäki-Ullakko

erik-witsoe-ya8RPzS-Lhs-unsplash.jpg

Bisneksen pehmeä puoli -puheenvuorot & valmennukset 

  • Tilaa meiltä inspiroiva puheenvuoro kestävän ja  kukoistavan työelämän onnistumisen avaimista!

  • Studiossamme ovat vierailleet maamme valovoimaisimmat uusia näkökulmia ja ajatuksia tuoneet vieraat. Mitkä ovat kohtaamisista kirkastuneet ydinviestit? Mitä viisautta voimme jokainen päiviimme ammentaa? Mitä olemme henkilökohtaisesti kaikesta tästä oppineet? 

  • Toteutamme podcastista tutulla hyvällä energialla ja laadukkaalla otteella myös BPP-valmennuksia ja työhyvinvointipäiviä, joissa hyödynnämme myös tapahtumaosaamistamme. 

bottom of page