top of page
lavenderfields.jpg

HYVINVOINTIA TUKEVAT TUOTTEET

Hyvinvointi vahvistuu, kun sitä tuetaan. Miten sinä tuet omaa hyvinvointiasi? Itselleni oleellista on syödä mahdollisimman puhdasta ravintoa, liikkua, ulkoilla ja levätä riittävästi sekä viettää aikaa rakkaiden ihmisten ja asioiden parissa. Omalla hyvinvointimatkallani olen saanut erityisen paljon hyötyä Young Livingin puhtaista ja laadukkaista tuotteista: eteerisiset öljyt, lisäravinteet, mineraalimeikit, ekologinen koti. Uskon, että sinäkin voit hyötyä näistä tuotteista, ja haluan siksi vinkata oman kokemukseni!


Eteeriset öljyt ja niihin pohjautuvat tuotteet tuovat käyttäjänsä lähelle luontoa ja sen hoitavia ominaisuuksia sekä tarjoavat aidosti puhtaan ja kemikaalittoman vaihtoehdon koko elämään aina kosmetiikasta hyvinvoinnin vahvistamiseen ja siivoukseen asti. Eteeristen öljyjen maailman hienous ja laajuus aukeaa vasta kun kokeilet itse. Ne ovat palvelus niin sinulle, läheisillesi kuin luonnolle.

ETEERISTEN ÖLJYJEN INSPIROIVA MAAILMA

ETEERISET ÖLJYT HYVINVOINNIN TUKENA

Eteerisiä öljyjä on käytetty vuosituhansia. Uskon, että tulevaisuudessa niiden rooli tulee entisestään vahvistumaan, kun tietämys ja tutkimus lisääntyy. Olen valinnut Young Livingin eteeriset öljyt ja niihin pohjautuvat tuotteet, koska ne ovat takuuvarmasti puhtaita. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta saat irti sen, mitä luontoäiti on tarkoittanut. Young Living on alansa edelläkävijä, joka tekee jatkuvaa tutkimusta ja tuotekehitystä.

Käytän tuotteita koko perheen fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tukemiseen. Ihan muutamia esimerkkejä mainitakseni:  

- Flunssakaudella vahvistan vastustuskykyä öljyjen avulla (esim. Thieves)

- Kolotuksiin laitan esimerkiksi PanAwayta. 

- Iltaisin suosin rauhoittavia öljyjä (esim. Laventeli, Peace & Calming, Stress Away). 

- Aamuisin käytän piristäviä ja kohottavia öljyjä (esim. Lemon, Citrus Fresh ja Peppermint). 

- Herkälle iholleni öljyt ovat olleet todellinen pelastus (esimerkiksi Frankincence ja Myrrh).

- Öljyt sopivat myös tueksi tunnetyöskentelyyn. Kohottamaan, rauhoittamaan, lohduttamaan jne. Kurkkaa vaikkapa  Feelings Kit.

- Siivous onnistuu kemikaalittomasti, tehokkaasti, hyväntuoksuisesti ja suorastaan terapeuttisesti eteerisistä öljyistä valmistetuilla tuotteilla sekä Lemon-öljyn tehokkaalla tuella.

- Käytän Young Livingin hammastahnoja, joissa tehoaineena Thieves-eteerinen öljy.

- Rakastan Young Livingin mineraalimeikkejä, joilla meikistä tulee kaunis, hehkuva, kestävä ja 100 % luonnollinen.

Nämä öljyt ovat voimakkaita ja suosittelen aina laimentamaan öljyn kasviöljyyn sekä aloittamaan käyttämisen maltillisesti itseään kuunnellen. Paras tapa aloittaa öljyjen maailmaan tutustuminen on tilata aloituspakkaus. Siihen on valittu 12 suosituinta perusöljyä ja mukana tulee lisäksi diffuuseri. Se on myös kustannustehokkain tapa aloittaa. Kurkkaa lisätietoa Premium aloituspakkauksesta Dewdrop-diffuuserilla sekä Premium aloituspakkauksesta Aria-diffuuserilla!

Depositphotos_131635472_l-2015.jpg
Depositphotos_71661361_l-2015.jpg

NÄIN TILAAT ÖLJYJÄ

Young Livingin eteerisiä öljyjä sekä niihin pohjautuvia tuotteita pääset tilaamaan ainoastaan Young Livingin omasta verkkokaupasta. Ensimmäisellä kerralla luot itsellesi tunnukset, joilla pääset jatkossakin tilaamaan.  

Tee näin: 

- Mene osoitteeseen: https://www.youngliving.com/vo/#/login

- Aloita rekisteröityminen ja valitse jäsenyys. Se ei sido sinua mihinkään ja saat tuotteesi edukkaammin.

- Jos laitat sponsori & suosittelija ID -kohtiin ID-numeroni 2930955 toimin tukenasi öljyasioissa jatkossakin.

- Täytä tietosi.  

- Tee tilauksesi. 


Young Livingin toimitukset tulevat kätevästi kotiovellesi. Öljyjen hyödyntäminen on helppoa ja ihanaa. Young Living tekee jatkuvasti tutkimusta ja tuotekehitystä öljyistä ja tilaajana saat hyvää tietoa ja koulutusta, jotta saat hyödynnettyä öljysi parhaalla mahdollisella tavalla omassa arjessasi. 

Jos haluat päästä tuoksuttelemaan öljyjä ja saada käytännönläheisiä käyttövinkkejä, voit vaikkapa kerätä aiheesta kiinnostuneet ystäväsi koolle ja kutsut minut kylään!

Depositphotos_107775130_l-2015 (1).jpg

"We are about lifestyle and strengthening the body through nutrition and the power of essential oils. When we do this, the body will take care of itself. We care about self-improvement and living life to the fullest."

- D. Gary Young

bottom of page