top of page

JOOGA & MINDFULNESS

Ohjaan palauttavaa ja tasapainottavaa joogaa, joka sopii kaikille - myös aloittelijoille. Ohjaamani jooga soveltuu erityisesti stressinsäätelyyn, palautumiseen sekä kokonaisvaltaisen hyvän olon vahvistamiseen. Tavoitteeni on ohjata sinut rauhoittumaan ja kohtaamaan itsesi lempeästi ja kokonaisvaltaisesti matolla. Tuen sinua prosessissa, jossa hoidat ja vahvistat itseäsi ikiaikaisen menetelmän avulla. Sydämellisesti tervetuloa kokemaan joogan tasapainottava ja rauhoittava vaikutus!

Jokaisen ihmisen sisällä on rauhan sekä kirkkauden tila ja mindfulness voi auttaa löytämään sen. Omassa elämässäni mahdollisimman säännöllinen ja arkeen helposti ja vaivattomasti solahtava harjoitus on oleellista, jotta jaksan ja voin hyvin arjessani kolmen pienen lapsen äitinä ja yrittäjänä. Harjoituksen ei tarvitse olla mitenkään ihmeellistä tai edes aikaa vievää, sillä hyvin yksinkertaisilla tekniikoilla tasapaino vahvistuu. 


Olen Mindfulness työssä -ohjaaja ja teen ohjauksia sekä valmennuksellisia mindfulness-paketteja ryhmille. Asiakkaitani ovat organisaatiot ja erilaiset ryhmät.

0fc88024-1c2f-4ac5-af39-e6aa008074db.JPG
Depositphotos_91843722_l-2015.jpg

”Joogaopettajana olet vakuuttava, rauhallinen ja lempeä ohjaaja.”

Harjoitukset olivat upean meditatiivisia ja toiminnallisia sekä palvelivat aina juuri sitä, mitä sillä hetkellä tarvitsin. Tuoksut ja kynttilät sekä musiikki toivat ihanan lisän tuntiin. Ihana lempeys ja rauha oli läsnä joka tunnilla. Ihana puheääni!

Depositphotos_158458556_l-2015.jpg

"Tämä todella rentoutti! Hengitysharjoitukset olivat kaikki hyviä. Erilaiset rentoutusharjoitukset oli hyviä ja tehosivat. Aloittelijakin pääsi mukaan ja mikään ei tuntunut liian vaikealta. Tunnelma oli rento."

Anun ääni ja tapa ohjata sopivat täydellisesti tämä tyyppisiin tunteihin. Ihania lausahduksia anatomiaan pohjautuen!

Depositphotos_176371234_l-2015.jpg

"Putosin jonnekin sellaiseen tilaan, jossa en ole ikinä ennen käynyt ja se tuntui aivan mahtavalta."

"Minun on yleensä vaikeaa rauhoittua, mutta tämä harjoitus oli tavattoman ihana!"

bottom of page