top of page
Search
  • Writer's pictureAnu Iisakkila

DRAMMA - tie tasapainoon verkkokurssi

Updated: Feb 21, 2023

Tämä on kutsu Sinulle, joka haluat vahvistaa palautumista ja kirkastaa elämäsi suuntaa. Tämä on Sinulle, joka haluat löytää paljouden viidakosta olennaisen äärelle. Kuusi isoa teemaa. Kuusi tapaamista Zoomin välityksellä oman kotisi rauhasta. Olet sydämellisesti tervetullut!DRAMMA on malli kuudesta psykologisesta tarpeesta, jotka jokaisella meillä on. Tiede osoittaa, että kun nämä tarpeemme täyttyvät, elämme tasapainoista, hyvinvoivaa elämää. Nykytieteen lisäksi myös ikivanhat viisaustraditiot ovat jo vuosituhansia korostaneet tismalleen samojen teemojen merkitystä.


Eikö olekin inspiroivaa? Nämä ovat siis teemoja, joihin oma fokus kannattaa elämässä asettaa. Erityiseen tärkeää ja hienoa on se, että voimme itse huolehtia näiden tarpeiden täyttymisestä omassa elämässämme!


Teemat ovat irrottautuminen (detachment), rentoutuminen (relaxation), omaehtoisuus (autonomy), taidonhallinta (mastery), merkityksellisyys (meaning) ja yhteenkuuluvuus (affiliation). Sana DRAMMA tulee sanojen englanninkielisten vastineiden alkukirjaimista.


Sukellamme jokaisella tapaamiskerrallamme syvemmälle yhteen DRAMMA-tarpeeseen. Pääpainomme on harjoituksissa. Teemme paljon rentouttavia, kirkastavia, monipuolisia ja voimauttavia harjoituksia joiden avulla vahvistamme DRAMMA-tarpeiden täyttymistä omassa elämässämme.


Kurssipalaute: "Miten soljuva ja rauhoittava sun äänesi onkaan! Helppoa oli rentoutua ja vaan kuunnella.

Ihanaa oli pitkästä aikaa tehdä joogahengityksiä! Lopussa tehty meditaatio oli niin rentouttava, ihana kultainen valo alkoi loistamaan päässä ja siitä valosta imin luottamusta kehoon. Sun rauhallinen läsnäolo rauhoitti myös mut".
Tämä kurssi auttaa sinua pysähtymään oikeasti oleellisten asioiden äärelle ja löytämään vastauksia itsestäsi.


Arki on usein niin hektistä, ettemme kuule enää itseämme. Emme ehkä tiedä mihin suuntaan pitäisi lähteä. Mikä olisi seuraava, viisas askel. Emme ehkä tiedä miten voisimme päästää irti. Emme ehkä löydä keinoja rentoutua. Emme ehkä oikein löydä yhteyttä itseemme tai toisiin. Kuulostaako jokin näistä tutulta?


Kun pysähdymme aidosti oleellisten asioiden ääreelle läsnäolon tilassa, alamme löytää vastauksia. En neuvo mitä sinun tulee tehdä, koska en edes osaisi. Harjoitusten avulla, löydät selkeyttä ja vastauksia itsestäsi. Sinä tiedät.


Tämä on Sinulle, joka haluat vahvistaa palautumistasi, resilienssiäsi ja kirkastaa elämäsi suuntaa.


Kurssin myötä pystyt helpommin suuntaamaan huomiosi elämässäsi oikeasti oleellisiin asioihin ja sitä kautta vahvistamaan elämäsi tasapainoa ja kirkastamaan suuntaasi.


Kurssin tavoitteena on vahvistaa yhteyttä itseesi. Omaan parhaaseen ystävääsi.
Miksi olen erityisen innoissani juuri tästä verkkokurssista ja miksi uskon, että se voisi aidosti palvella Sinua?

  1. Selkeä runko, oikeat teemat. Kurssin runkona on DRAMMA-malli, joka varmistaa sen, että olemme todella tähdellisten asioiden äärellä. DRAMMA on selkeä, tieteen validoima ja ikiaikaisten henkisten perinteiden vahvistama. Joten no bullshit :)

  2. Monipuoliset harjoitukset ja kokemuksellisuus. Tyylini on yhdistää tiedettä ja konkretiaa. Tässäkin kurssissa lähestymme teemoja yhdistämällä tiedon ja kokemuksellisuuden. Tämä tapahtuu erilaisten harjoitusten avulla, koska kokemukseni mukaan nimenomaan harjoituksissa tapahtuu eniten konkreettisia oivalluksia ja myönteistä muutosta. Miksi näin? Koska harjoituksissa olemme rentoutuneessa, läsnäolon tilassa, jolloin olemme vahvemmin yhteydessä myös alitajuiseen mieleemme. Aivoaaltommekin ovat tuolloin eri taajuudella. Pystymme silloin hyödyntämään paljon laajempaa potentiaaliamme, kuin pelkkää päivätajuntaa. Samalla saamme nauttia rentouttavista ja palauttavista hetkistä.


Ennakkotehtävä: DRAMMA-testi, jonka saat paluupostissa kun hankit pääsyn kurssille.


15.2. klo 10-12.30 Intro, Irrottautuminen (tällöin saat myös bonus-lahjan)

1.3. klo 10-12 Rentoutuminen

15.3. klo 10-12 Omaehtoisuus

29.3. klo 10-12 Taidonhallinta 12.4. klo 10-12 Merkityksellisyys

26.4. klo 10-12.30 Yhteenkuuluvuus, yhteenveto


Kurssi on nyt käynnissä eikä sitä ole mahdollista tällä hetkellä hankkia. Kurssi tulossa uudelleen myyntiin keväällä 2023! Ilmoita kiinnostuksesi anuiisakkila@gmail.com niin saat tiedon heti kun kurssi tulee taas tarjolle!Jos haluat tietää enemmän minusta ja metodeistani, käy kurkkaamassa lyhyt tarinani sivuitani tai verkostoidu kanssani IG:ssa.


Lämmöllä, Anu


PS. Jos mieleesi nousi mitään kysymyksiä, kysy ihmeessä niin autan! Mikäli haluat heti lisätietoa DRAMMA-mallista, lukaise kirjani Menolippu mielenrauhaan tai kuuntele vaikkapa Yle Areenasta haastatteluni aiheesta. Nähdään!

Comments


bottom of page