top of page
Search
  • Writer's pictureAnu Iisakkila

Vapaaksi tunnelukoista -retriitti 17.-19.3. Stockforsissa Pyhtäällä

Updated: Feb 10, 2023

Onko sinulla keinoja palautua sekä ylläpitää ja vahvistaa energiaasi? Kaipaatko työkaluja keventämään taakkaasi sekä raivaamaan esteet pois mielenrauhasi ja menestyksesi ja elämäsi tieltä?


Tämä mieltä ja kehoa hoitava retriitti tarjoaa työkalut palautumiseen ja voimavarojen lisäämiseen. Viikonloppu vapauttaa itsetuntemuksen lisääntymisen kautta positiivisia voimavaroja työhösi sekä omaan henkilökohtaiseen elämääsi. Lämpimästi tervetuloa viettämään voimauttava, inspiroiva ja vapauttava viikonloppu ihanissa puitteissa. Tämä voi olla kaipaamasi käännekohta ihmisenä!

Viikonloppuun sisältyy kaikille sopivia joogaharjoituksia, hengitys- ja rentotutusharjoituksia sekä tunnelukkojen ja omien voimavarojen työstämistä.
Meillä jokaisella on tunnelukkoja - mitä ne ovat?

Tunnelukot ovat esteitä onnistumisten ja onnemme edessä. Ne ovat kasvuympäristössämme kehittyneitä tiedostamattomia ajatus- ja käytösmalleja, jotka ohjaavat toimintaamme niin työelämässä ja kotona. Tunnelukot näkyvät esimerkiksi niissä arkipäivämme hetkissä, kun huomaamme olevamme taas samankaltaisessa kuormittavassa tilanteessa tai koemme olevamme jumissa jonkin asian suhteen.


Miten tunnelukot näkyvät yrittäjyydessä ja työelämässä?

Tunnelukot näkyvät työelämässämme monin tavoin. Joku voi esimerkiksi reagoida puolustautuvasti saatuaan mielestään epämiellyttävää palautetta. Toisaalta hänen voi olla vaikea antaa itse rakentavaa palautetta. Jollakin toisella taas voi olla pelko laittaa itsensä yrittäjänä peliin, sillä syvällä sisimmässään pelkää epäonnistumista. Tällöin voimme torpedoida mahdollisuutemme jo ennen kuin edes kunnolla yritämme. Kolmas henkilö taas voi piiskata itseään yli jaksamisen ja suhtautua armottomasti niin itseensä kuin lähipiiriinsä. Tunnelukot voivat siis monin tavoin olla esteenä itsesi toteuttamiselle ja menestymiselle, ja lisäksi ne myös vievät meiltä energiaa.

Haluammeko, että toimintaamme ohjaavat tiedostamattomat, epäterveet uskomukset vai haluammeko itse olla ruorissa?


Sinä heijastut myös työelämääsi ja liiketoimintaasi

Yrittäjä ja työssä oleva ammentaa tekemiseensä itsestään. Menestyvän ja hyvinvoivan ihmisen valttikortti on hyvä itsetuntemus sekä työkalut vahvistaa omaa energiaa ja huolehtia palautumisesta. Tämä viikonloppu on suunniteltu palvelemaan nimenomaan yrittäjiä ja työelämässä oleville. Sen tavoitteena on auttaa ymmärtämään ja vapauttamaan meissä jokaisessa olevia tiedostamattomia ja rajoittavia mielen malleja. Meidän on nimittäin täysin mahdollista askel askeleelta vapautua tästä ylimääräisestä painolastista ja samalla laajentaa potentiaaliamme.


Opimme löytämään aidosti toimivampia tapoja ajatella ja toimia. Tunnelukkojen vapautuessa myös kantamamme tunnekuorma kevenee.


Viikonlopun retriitti tarjoaa:

- itsetuntemuksen ja oman yrittäjäidentiteetin vahvistamista

- tunnelukkojen työstämistä ja näistä vapautumista

- lempeää, jokaiselle sopivaa joogaa oman kehon energiatasojen kohottamiseen

- harjoituksia hermoston rauhoittamiseen ja työkaluja palautumiseen arjessa

- vertaiskeskustelua muiden osallistujien kanssa

- lepoa, saunomista ja hyvää ruokaa

- teemme myös henkilökohtaisen suunnitelman itselle merkityksellisistä muutoksista ja teoista
Ennakkotehtävä:

Tunnelukkotestin täyttäminen


Ohjelma

Perjantai:

Klo 18 Saapuminen

Tutustuminen ja viikonlopun ohjelma

Rentouttava iltaharjoitus

Illallinen


Lauantai:

Aamujooga ja meditaatio

Aamupala

Työpaja: tunnelukkojen työstäminen ja omien voimavarojen tunnistaminen

Lounas

Työpaja: keinot tunnelukoista vapautumiseen ja oman fokuksen ja energian kasvattamiseen

Tauko

Iltaharjoitus

Illallinen

Sauna


Sunnuntai:

Aamujooga

Aamupala

Työpaja: omat tavoitteet ja muutokset; kartta kohti onnistumista ja omasta hyvinvoinnista huolehtimista

Lounas

Klo 13 Kotiinlähtö


Retriitti toteutuu, jos osallistujia minimissään kahdeksan. Enintään 15 osallistujaa.


Early bird -hinta 14.2. saakka 444 e + alv 24 %

(Normaalihinta 490 e + alv 24%)


Hinta sisältää majoituksen tasokkaissa huoneissa täysihoitoineen. Majoitus kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneesta lisämaksu 75 EUR/2vrk. Yrittäjänä voit vähentää valmennushinnan verotuksessasi.
Ohjaajat:

Anne Nahkala ja Anu Iisakkila

Olemme molemmat kokeneita skeematerapian (tunnelukkoterapia) ja valmennuksen osaajia sekä joogaopettajia. Olemme vuosia valmentaneet yksilöitä ja ryhmiä lisäämään itsetuntemusta, itsensä johtamista, kirkastamaan omia tavoitteita ja keinoja päästä niihin sekä löytämään sopivia keinoja omien energian lähteiden vahvistamiseen ja palautumiseen. Molemmilla on vahva tausta niin yrittäjyydestä kuin korporaatiomaailmasta.


Järjestämme retriitin nyt yhdessä ensimmäistä kertaa ja uskomme, että meillä on tarjota aidosti vaikuttava ja vahvistava kokonaisuus, joka tarjoaa eväitä myös pitkälle tulevaisuuteen. Lähtökohta kaikelle on turvallinen, lempeä ilmapiiri. Olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet!


Lisätietoa


Majoituksen sivut

140 views0 comments

Comentarios


bottom of page